Mind & Spirit Mentor

banner_mind-spirit

VELKOMMEN TIL MIND & SPIRIT
SPIRITUEL MENTOR – I PRAKSIS


Oplever du i denne tid en ændring i verden

– med nye muligheder for at leve dit liv med ægte formål og med dit sande kald?

Hvis ja, så er det mig en stor ære at invitere dig til en personlig og intens rejse med fokus på dig, din spirituelle vej og din indre visdoms kilde!

 

Jeg har skabt denne intense uge til DIG, der…

  • Ønsker en spirituel dybde og praksis, der vil berige dit liv og imødekomme dit livs kald!
  • Nyder at bygge bro mellem det moderne liv, spirituelle traditioner og kraftfulde metoder fra østens visdom.
  • Er klar til at udvikle dig, så du kan fungere som moderne spirituel mentor/vejleder for dig selv og andre.

 

Som deltager får du:

  •  Fokus på din rene essens – din dybde og udstråling.
  •  Klarhed over dit kald? – din Dharma & Karma.
  •  Udvikling af din personlige og professionelle praksis.
  •  Kendskab til teknikker, redskaber og øvelser indenfor Østens visdom & moderne spiritualitet.
  •  En rejse ind i dyb meditation, mantraer (chanting),  fremtidskort, pendulering, intuition, klarsyn, engle, energier og meget mere…


Du gennemgår en personlig og spirituel udvikling/ åbning – og vil samtidig blive en del af en omsorgsfuld og fortrolig gruppe.

Alle udgangspunkter er værdifulde, og al kommunikation foregår i en åben, hjertelig og respektfuld atmosfære med plads til forskellighed.


VIGTIGT!
Dette forløb er ikke kun af én uges varighed.
Du får naturligvis også en evig plads i mit hjerte med efterfølgende adgang til sparring og mentoring, når du har behov for det.

 

Hvornår?

Næste hold:
9 – 13 januar 2017

Alle dage kl. 10.00 – 15.00

Kontakt mig direkte for optagelse og information om næste hold. Der vil sommetider være venteliste til holdene.


Sted:

Shanti Room
Lavendelstræde 5, 3 sal. København K.


Certificering:

Efter deltagelse i denne uge vil du kunne glæde dig til dit certifikat og virke som personlig og professionel mentor indenfor Mind & Spirit bevidsthed.


Pris: kun 6795 kr
.
*Der er max. 10 pladser, så skynd dig at reservere din plads.


Tilmeld dig nu:

Du kan klikke dig ind på min shop og købe din uddannelse her

 

Du skal være hjertelig velkommen til at kontakte mig for eventuelle spørgsmål på:
sussanne@sussannewexoe.dk eller på tlf. 27 26 58 51.


Skal 2017 blive dit magiske år? – Dit livs vigtigste gave til dig selv !

LÆS MERE OM INDHOLDET I DETTE VELKOMSTBREV


Udtalelser:

Vil du vide, hvad du kan forvente, så læs med på gæstebloggen, som beskriver alle a-ha og ahhhh oplevelserne fra en dyb og personlig vinkel.
Skrevet af blogger: Viktoria Handberg
Læs gæste dagbogen her


“Det var den dejligste mest intense uge, på alle mulige måder. Jeg kunne aldrig have forudset, hvor jeg ville ende, men jeg ved nu, at jeg er lige hvor jeg skal være. Mit hjerte er åbent og tilliden til mig selv og min verden er stærkere end nogensinde. 
Jeg føler en snigende meningsfyldthed blomstre fra mit indre, og en forbindelse til den jord, jeg lever på. Universet er et skridt nærmere mig indeni -. og min vej med healing er igen betrådt.  TAK Sussanne fordi du er villig til at vise veje, tak fordi du viser dit mod og din tillid til alle os. tak fordi du lader os gå vores egen vej og bare er der, hvor du er.  TAK fordi du har sammensat noget, der for mig er stærkere end ‘bare’ en uges proces. Det går dybere end jeg kan sætte ord på, fordi det er et andet sted end i mit verbale sprogforråd.

TAK TAK TAK. ”

Louise Schønnemann

 

“Jeg anbefaler dybt fra mit hjerte Sussanne Wexøs Spirituelle Mentor uddannelse, hvor jeg oplevede at blive vejledt og guidet trin for trin i kontakt med min egen Spiritualitet og fik åbnet op for en unik spirituel værktøjskasse og fik tilført fantastiske metoder og redskaber til at udvikle min Spiritualitet. Samtidig føltes det vidunderligt at være på lige netop denne Uddannelse, hvor det at dele Denne Spirituelle Rejse med andre medstuderende og få indblik i hinandens spirituelle indsigter gav mening og visdom og forståelse for det at lede andre i deres Unikke Spirituelle retning. Gør det for dig selv~vær dig for din næste~ og oplev, at Vi er Et!

Stor Taknemmelighed for dette forløb❤️”

Signe Elgård

 

“Gruppen har været fyldt med kærlighed fra første dag. Det var og er som at træde ind i et helligt rum, hvor kærlighed er et overskyggende tema. Et sted, hvor sproget der tales er ikke-dømmende, fuld af accept, varme, autensitet og nærvær. Når alt kommer til alt, giver Karma gruppen mig en følelse af at komme hjem – hjem til mig selv og hjem i min spiritualitet.

Jeg har lært og tilegnet med redskaber i form af meditative teknikker som nu er en fast del af min dagligdag. Dette er gaver i sig selv, men ligeså vigtig er min måde at anskue mig selv og min egen spiritualitet på, hvor jeg har fundet en ro, som påvirker hele min måde at leve på. Det har været en rejse som har åbnet op for mange nye perspektiver for mig. Personligt har perioden været et fast holdepunkt i det at være elsket. Ikke bare af gruppen, ikke bare af mig selv eller min familie og venner, men af det som er større end mig, det jeg definerer som min spiritualitet eller min Gud – den kærlighed der omslutter og gennemsyrer alt levende. Jeg har igennem gruppen lært at tage den kærlighed ind og gøre til min egen – hvilket er en af de største gaver jeg har givet mig selv, i dette liv.

Det er med tårer i øjnene og vemod at jeg afslutter gruppen, samtidig med den største taknemmelighed og kærlighed af at have delt rejsen so far med alle de fantastiske mennesker. Jeg værdsætter at rejsen kan fortsætte til Silent Meetings…

Det er med min dybeste respekt at jeg giver Sussanne Wexø mine varmeste anbefalinger, i det hun er et guddommeligt, vis, nærværende, ægte og altomfavnende menneske, såvel som mentor.”

Med kærlig hilsen

Bella Bartholomæussen

 

  

FacebookTwitterLinkedInPinterestDel