Mind & Spirit Mentor

img_9976

VELKOMMEN TIL MIND & SPIRIT MENTOR UDDANNELSEN
BLIV SPIRITUEL MENTOR – I PRAKSIS


Mind & Spirit Mentor Uddannelsen tilbyder dig en personlig og professionel
redskabskasse til at arbejde med spiritualitet i en moderne verden.

 

Jeg har skabt denne uddannelsesuge til DIG, der…

 • Er klar til at udvikle dig, så du kan fungere som Mind & Spirit Mentor for dig selv og dine klienter.
 • Ønsker en spirituel redskabskasse med øvelser, teori og praksis.
 • Der har et holistisk livssyn og ønsker at bygge bro mellem det moderne liv, spirituelle traditioner og kraftfulde metoder fra østens visdom.

 

Som deltager får du:

 •  Fokus på dig og din højere essens – din dybde og udstråling.
 •  Klarhed over dit kald – din Dharma & Karma.
 •  Udvikling af din spirituelle redskabskasse til din personlige og professionelle praksis.
 •  Kendskab til teknikker, begreber og konkrete øvelser indenfor Østens visdom, positiv psykologi & moderne spiritualitet.
 •  En rejse ind i dyb meditation, mantraer (chanting),  fremtidskort, pendulering, intuition, klarsyn, engle, energier og meget mere…

  Uddannelsen er for alle, og du gennemgår en personlig og spirituel udvikling uanset, hvor du befinder dig i forhold til din personlige spiritualitet.
  Alle udgangspunkter er værdifulde, og al kommunikation foregår i en åben, hjertelig og respektfuld atmosfære med plads til forskellighed.

 

Uddannelsens Indhold:

I en intens uge vil du hver eneste morgen blive mødt med øvelser for krop, sind og ånd.
Herefter vil vi gå i dybden med dagens visdom, som indeholder forskellige temaer og læring:


Dag 1
– Træd ind ad den magiske dør. 


Den første dag vil vi åbne op for spiritualiteten i dig og opleve hvordan livet har guidet os i ikke-tilfældige retninger.
Du vil føres ind i en Dharma-meditation over dit kald og dine længsler med efterfølgende refleksion over din historie med særlige erfaringer, øjeblikke og personer i dit liv.
Yderligere skal vi her lave et kraftfuldt Shamanistisk ritual, hvor vi sætter os selv fri.


Dag 2 – Spirituelle redskaber i din personlige & professionelle praksis.

På dag 2 vil det især omhandle den praktiske brug af spiritualitet i dit liv.
Du vil blive præsenteret for en bred vifte af spirituelle redskaber, som du vil kunne benytte personligt i dit spirituelle arbejde.
Vi skal blandt andet åbne op for vores clairvoyante evner, og vi skal lære at pendulere, opleve engle, energier og tarotkortenes virkning og budskaber.


Dag 3 – 
Samtaler med den Guddommelige energi.

Nu er det tid til at bevæge os dybere ind i vores spirituelle essens.
Du vil opnå en større forståelse for Chakra-energiarbejdet og lære at guide og heale igennem dette.
Vi vil opleve samtaler med den guddommelige energi med henblik på at styrke vores dybere forbindelse og forståelse af vores individuelle Dharma og livsvej.


Dag 4 – Circle of Life 

Circle of Life er overskriften på dag  4 som inviterer til endnu en transformerende dag.
Her får vi personligt kendskab til Universets love som eksempelvis Law of Attraction, Nuets kraft og Kærlighedens kraft.
Du vil blive mere bevidst om dine valg i livet og nyde nuets kraft igennem kærlighed og taknemmelighed.
Vi skal i kontakt med livets cyklus og guides ind i vores indre essens og sjæleliv, herunder vil vi lære at tolke på personlige drømme og drømmesymboler.
Sidst men ikke mindst, så skal vi lære den smukke Hawaiianske Ho’oponopono teknik.


Dag 5 – Dig som Mind & Spirit Mentor 

På dag 5 afsluttes den intense uge med en opsamlende øvelse med henblik på at udarbejde din sjælsprofil og dit personlige budskab.
Du får mulighed for at træde inde i dit virke som Mind & Spirit Mentor og blive bevidst omkring, hvordan du ønsker at bruge og formidle dine særlige budskaber i arbejdet med dig selv og andre.

Til sidst vil vi nyde en afsluttende certificeringsrunde, hvor du vil modtage dit smukke bevis.

Jeg og mit team glæder os meget til at byde dig hjertelig velkommen…

 

VIGTIGT!

Før selve uddannelsesugen skal du gerne have læst min bog Spirituel Inspiration, som du kan købe eller finde på biblioteket.
I bogen vil du blive præsenteret for De 7 Gyldne spørgsmål, som som klæder dig på til ugens temaer og læring.


De 7 Gyldne Spørgsmål

Hvad er spiritualitet?
Hvordan begyndte min spirituelle vej?
Hvordan vil jeg bruge spiritualitet i mit liv?
Hvem eller hvad er Gud?
Hvad er meningen med livet?
Hvad sker der efter livet?
Hvad er mit unikke budskab?

Hvornår?

Næste hold:
9 – 13 januar 2017

Alle dage kl. 10.00 – 15.00

Denne uddannelse bliver kun udbudt to gange om året!
Kontakt mig direkte for optagelse og information om næste hold.
Der vil sommetider være venteliste til holdene.

 
Sted:

Shanti Room
Lavendelstræde 5, 3 sal.
København K.


Certificering:

Efter deltagelse i denne uge vil du kunne glæde dig til dit certifikat og virke som personlig og professionel Mind & Spirit Mentor.


Tilmeld dig nu:

Du kan klikke dig ind på min shop og købe din uddannelse her

Pris: kun 6795 kr.
*Der er max. 12 pladser, så skynd dig at reservere din plads.

Du skal være hjertelig velkommen til at kontakte mig for eventuelle spørgsmål på:
sussanne@sussannewexoe.dk eller på tlf. 27 26 58 51.

Min egen spirituelle side:

Jeg har skabt denne særlige uddannelse på baggrund af min mangeårige erfaring og spirituelle åbning.
Jeg var ikke særlig gammel, da jeg begyndte at filosofere over livets store spørgsmål.
I skolealderen begyndte jeg at meditere og lave “ud ad kroppen” oplevelser.
Disse oplevelser praktiserede jeg selv, samtidig med at jeg guidede mine omgivelser. Oplevelserne føltes naturlige og genkendelige. På en eller anden måde vidste jeg bare, hvordan jeg skulle nå disse trancelignende tilstande.
Efterhånden nåede jeg et udviklingstrin, hvor jeg vidste, at der var noget, der var en større del af livet og begyndte at læse diverse bøger omkring det spirituelle univers.

Jeg har siden uddannet mig professionelt bl.a. indenfor healing og hypnoterapi, og i dag lever jeg med en åben forståelse og anerkendelse af, at uforklarlige oplevelser bare er en naturlig del af livet.
Jeg har altid haft en interesse for det spirituelle univers, og har i min tid som terapeut og coach, samtidig fungeret som spirituel vejleder.

 

Mød mig i min introduktionsvideo her: 

 

Udtalelser:

Vil du vide, hvad du kan forvente, så læs med på gæstebloggen, som beskriver alle a-ha og ahhhh oplevelserne fra en dyb og personlig vinkel.
Skrevet af blogger: Viktoria Handberg
Læs gæste dagbogen her


“Det var den dejligste mest intense uge, på alle mulige måder. Jeg kunne aldrig have forudset, hvor jeg ville ende, men jeg ved nu, at jeg er lige hvor jeg skal være. Mit hjerte er åbent og tilliden til mig selv og min verden er stærkere end nogensinde. 
Jeg føler en snigende meningsfyldthed blomstre fra mit indre, og en forbindelse til den jord, jeg lever på. Universet er et skridt nærmere mig indeni -. og min vej med healing er igen betrådt.  TAK Sussanne fordi du er villig til at vise veje, tak fordi du viser dit mod og din tillid til alle os. tak fordi du lader os gå vores egen vej og bare er der, hvor du er.  TAK fordi du har sammensat noget, der for mig er stærkere end ‘bare’ en uges proces. Det går dybere end jeg kan sætte ord på, fordi det er et andet sted end i mit verbale sprogforråd.

TAK TAK TAK. ”

Louise Schønnemann

 

“Jeg anbefaler dybt fra mit hjerte Sussanne Wexøs Spirituelle Mentor uddannelse, hvor jeg oplevede at blive vejledt og guidet trin for trin i kontakt med min egen Spiritualitet og fik åbnet op for en unik spirituel værktøjskasse og fik tilført fantastiske metoder og redskaber til at udvikle min Spiritualitet. Samtidig føltes det vidunderligt at være på lige netop denne Uddannelse, hvor det at dele Denne Spirituelle Rejse med andre medstuderende og få indblik i hinandens spirituelle indsigter gav mening og visdom og forståelse for det at lede andre i deres Unikke Spirituelle retning. Gør det for dig selv~vær dig for din næste~ og oplev, at Vi er Et!

Stor Taknemmelighed for dette forløb❤️”

Signe Elgård

 

“Gruppen har været fyldt med kærlighed fra første dag. Det var og er som at træde ind i et helligt rum, hvor kærlighed er et overskyggende tema. Et sted, hvor sproget der tales er ikke-dømmende, fuld af accept, varme, autensitet og nærvær. Når alt kommer til alt, giver Karma gruppen mig en følelse af at komme hjem – hjem til mig selv og hjem i min spiritualitet.

Jeg har lært og tilegnet med redskaber i form af meditative teknikker som nu er en fast del af min dagligdag. Dette er gaver i sig selv, men ligeså vigtig er min måde at anskue mig selv og min egen spiritualitet på, hvor jeg har fundet en ro, som påvirker hele min måde at leve på. Det har været en rejse som har åbnet op for mange nye perspektiver for mig. Personligt har perioden været et fast holdepunkt i det at være elsket. Ikke bare af gruppen, ikke bare af mig selv eller min familie og venner, men af det som er større end mig, det jeg definerer som min spiritualitet eller min Gud – den kærlighed der omslutter og gennemsyrer alt levende. Jeg har igennem gruppen lært at tage den kærlighed ind og gøre til min egen – hvilket er en af de største gaver jeg har givet mig selv, i dette liv.

Det er med tårer i øjnene og vemod at jeg afslutter gruppen, samtidig med den største taknemmelighed og kærlighed af at have delt rejsen so far med alle de fantastiske mennesker. Jeg værdsætter at rejsen kan fortsætte til Silent Meetings…

Det er med min dybeste respekt at jeg giver Sussanne Wexø mine varmeste anbefalinger, i det hun er et guddommeligt, vis, nærværende, ægte og altomfavnende menneske, såvel som mentor.”

Med kærlig hilsen

Bella Bartholomæussen

 

  

FacebookTwitterLinkedInPinterestDel